Rad na Knjizi Znanja

Rad na Knjizi Znanja moguć u nekoliko programa, u kojima se Knjiga studira samostalno ili u grupi.
Cilj svih programa je privlačenje frekvencija Knjige Znanja i stvaranje njezine magnetne aure.

Boravak u toj auri omogućuje nam izlaganje tzv. Beta energiji. Beta energija nam je neophodna za daljnji razvoj i osim pri bliskom kontaktu s Mevlanom na sastancima u Istanbulu, to je jedini način na koji ju možemo dobiti.

FORMATI KNJIGE ZNANJA

Knjiga Znanja postoji u svijetu u 2 formata. Otisnuta ljubičasta Knjiga Znanja kao na naslovnici ove stranice, koristi se samo za individualno čitanje i prepisivanje. Takav format postoji na nekoliko rasprostranjenijih jezika (engleski, njemački, talijanski…), a u pripremi je i na hrvatskom.

Drugi format je format svezaka (ima ih 62), koji se koristi za čitanje, prepisivanje, te u grupnim studiranjima (prikazan na donjoj slici). U ovom formatu možete naručiti originalnu Knjigu Znanja na hrvatskom. Ovaj format je spretan za čitanje i nošenje, te ga nemojte bušiti, već uložite u plastične košuljice s rupicama i registrator.
Oba formata su originalna te sadrže jednake informacije i frekvencije.

KNJIGA ZNANJA ODSAD I NA HRVATSKOM!!!!

Odnedavno se za čitanje i studiranje Knjige Znanja u Hrvatskoj koristi hrvatski prijevod!
Od lipnja 2013. godine imamo Knjigu Znanja na svom jeziku, što je veličanstvena stvar za tako malu a veliku zemlju od samo 4.5 mln stanovnika kao što je naša. Naš prijevod je 13. po redu na svijetu i činjenica da je sada dobio priznanje Kozmosa omogućuje da Hrvatska kao samostalna zemlja na karti Univerzuma zaista i postoji.
Pritom je za Hrvatsku otvoren i novi program, a novi program uvijek predstavlja novi početak i veliku priliku. Otvorena su nova vijeća koja sada studiranjem Knjige na hrvatskom stvaraju potpuno novo magnetno polje.