Prepisivanje

Prepisivanje Knjige Znanja je program u koji se može uključiti individualno ili unutar neke od grupa (Vijeće od 3, Totalnost od 18, Prepisivanje u Fokalnoj točki).

Ako Knjigu prepisujemo individualno možemo ju početi prepisivati i dovršiti kad god želimo. No ako se prepisuje u bilo kojem grupnom programu, Knjigu treba prepisati u zadanom roku, jer je to UVJET za ostanak u toj grupi. U protivnom se izlazi iz grupe i gubi pravo. Zadani rokovi su: u Vijeću od 3 najviše 62 tjedna, u Totalnosti od 18 najviše 6 mjeseci, u Fokalnoj Točki točno 62 tjedna. Knjiga prepisana na bilo koji način, u bilo kojem programu ili individualno omogućuje pravo na još jednu inkarnaciju.

—————————————–

Upute za prepisivanje Knjige

Knjiga se prepisuje ISKLJUČIVO nalivperom i tintom CRNE BOJE topivom u vodi. Cijela se Knjiga prepisuje tintom iste boje – crne, osim na dva mjesta gdje piše OVE RIJEČI NAPISATI CRVENIM – taj dio zaista treba napisati tintom crvene boje. (Svezak 19. i Svezak 24.) Bilježnice se mogu prepisivati na uvezane ili neuvezane stranice.

Prepisivanje se započinje tako što se na prvu stranicu bilježnice precrta 6 amblema s početka Knjige. Na sljedeću se stranicu napiše ime i prezime i datum kada se počinje pisati i nastavlja se s prepisivanjem od stranice koja ima broj 1. Svesci se prepisuju redoslijedom u Knjizi i stranicu za stranicom. Svesci prepisani u različita vremena i u drugačijem slijedu ne mogu se objediniti u bilježnicu, takve bilježnice ne vrijede. Pri prepisivanju tekst Knjige se ne smije mijenjati ni na koji način, ev. uočene pogreške se ne ispravljaju, prepisuje se SVE baš onako kako piše, uključujući velika/mala slova, poleđinu stranice br.7 i slično.

U slučaju pogrešaka korektori se ne smiju koristiti. Pogrešan tekst treba precrtati i točan napisati pokraj njega. SVI crteži u Knjizi Znanja uključujući 6 amblema na početku Sveska 1 i Sveska 55 moraju biti nacrtani rukom, ne mogu se fotokopirati.

Kada se završi s prepisivanjem Knjige, napiše se datum toga dana i potpiše se.

—————————————–

Upute o slaganju i čuvanju Knjige

Format Kompleta Svezaka Knjige Znanja je zadan i ne smije biti smanjivan niti povećavan po veličini. Svaki svezak treba biti zaklaman. Format svezaka ne može se uvezati u Knjigu. Svesci se ne smiju bušiti.

Samo Solarni Učitelji iz Centralne Fokalne Točke u zemlji imaju dozvolu obavljati umnožavanje i distribuciju kompleta svezaka Knjige Znanja. Svjetlost-Foton-Ciklon tehnika se ne prenosi daljnjim kopiranjem, tako da samo originalni primjerak Knjige dobiven na spomenut način ima sva potrebna svojstva.