29.01.2010.

29.1.2010.

JASNA INFORMACIJA PLANU SVIJETA
Programi čitanja stavljeni u djelovanje kao program prikladan za Sistem refleksije Totalnosti Realnosti su vrlo posebno uređenje Studiranja. Cilj programa čitanja stavljenog u djelovanje u 2009. Zemaljskoj godini. je bio studiranje koje se odnosi na program koji se tiče unošenja Studiranja obavljanih za dobrobit Cjeline u Magnetnom Polju Svijeta.
Međutim, s obzirom da željene refleksije tih Studiranja još nisu bile stavljene u djelovanje u smjeru želja Sistema, oni koji prekinu taj Program na pola stavit će u djelovanje Program bez Karme 19. Veljače.
Oni koji su stavili u djelovanje Program Svjesno započet će svoje programe čitanja bez karme sljedećeg dana nakon Završnog Datuma svog programa čitanja, počevši s Prvim Sveskom.
I Svi će se programi čitanja koji budu stavljeni u djelovanje nakon toga čitati bez Karme, oni koji budu činili karme mogu dovršiti program počevši novi program čitanja bez karme 19. Veljače sljedeće godine. Nakon Završnog datuma, oni će staviti u Djelovanje svoje Studiranje od Početka.
To je predstavljeno za vašu informaciju
SISTEM