04.02.2013

4.2.2013.

JASNO ZNANJE ZA SVE SVJETSKE PRIJATELJE KOJI SU ZASLUŽILI PRAVO KORAČATI OVIM UNIVERZUMSKIM PUTEM

 

Naši Prijatelji,
Odsad svi Vi znate da Univerzumski Programi stupaju u djelovanje u skladu s mogućnostima shvaćanja Ljudskih Svijesti. Iz tog je razloga, sve što se od vas traži u Svim do danas Danim Porukama i Uputama Znanje povezano s Projektom Spasa Svijeta.
Da bi se to Znanje razumjelo i stavilo u primjenu na ispravan način, neophodno je da Tjelesna Totalnost bude osposobljena na ispravan način. Kodna šifra vašeg ATE, slogan (Zdrav Um Prisutan je u Zdravom Tijelu) Projicirajuća je Frekvencijska Totalnost stavljena u djelovanje za Ove dane.
Za Zaštitu Vaše Tjelesne Totalnosti Sistem je na Vašem Planetu stavio u djelovanje neke Univerzumske Programe. Međutim, oni Pojedinci koji se ne mogu Brinuti za Svoje Tjelesno Zdravlje u ovom se Svjetskom Kaosu Gube.
Iz tog razloga, Kozmos je smatrao prikladnim staviti u djelovanje izvjesne Univerzumske Primjene za Dobrobit Čovječanstva, bez obzira sviđalo se to Ljudskom Biću Svijeta ili ne. Jedna je od tih tema Pušenje. Mi smo vam do danas tu temu Cigareta i alkohola Predstavili kao Test SNAGE VOLJE i tu smo Terminologiju stavili u djelovanje s Religijskim doktrinama.
Međutim, kao Posljedicu nedavno obavljenih Skeniranja na Planetu, Uzvišeni je Mehanizam smatrao neophodnim da ta Pitanja budu stavljena u djelovanje još jednom i Ozbiljnije. Vi ste do danas te intoksikante stavljali u djelovanje kao Religijsku prisilu. Međutim, ubuduće je neophodno da se sve Istine Znanstveno objave Čovječanstvu koje se budi.
Jer, odsad je to pitanje program koji se odnosi na Spas Ljudskog Bića i Čovječanstva. Zabrane uvijek provociraju Ljudska Bića i instinktivne reakcije stupaju u djelovanje i tako, um uvijek Postavlja Zid prema Logici, u kojem slučaju Osoba ponire u medij još više Pušenja i Pića.
U Svetim Knjigama Zabrane su program koji se odnosi na Prihvaćanje “Božje Vjere”. Međutim, sada je ta situacija postavljanje obaveze da bi Čovječanstvo moglo postići Napredak u Svijesti.
Svatko zna da kada osoba Osjeća da je u Nevolji, ona odmah poseže za ta dva intoksikanta kao što su alkohol i Cigarete. Vaš vas Živčani Sustav koji se trenutno opušta povlači dolje u Frekvenciju 3. Dimenzije Svijeta i Vi se Opuštate. (Mediji Seksa u porastu na vašem planetu Predmet su istog programa.)
Kao što znate, doživljeni negativni događaji i ispiti Ljudskih Bića Ljudskim Bićima Kameni su Temeljci Sve Uznemirenosti. Međutim, ti su negativni Udarci Lanac Uzroka da bi se karme ljudskih bića očistile i izišle na vidjelo.
Sve to Kozmički Utjecaji stavljaju u djelovanje. To su Hladne Energije i one dosežu Vaš Planet pomoću kiše i Vjetrova. Kozmičke su Energije Evolucijske Energije dane vašem Planetu od Mehanizma Utjecajā iz Lijeve Dimenzije Sunca usporedo s Evolucijom i Napretkom svake Svijesti.
Na taj se način čineći Napredak u Svijesti Čovječanstvo priprema za Program Spasa. Svatko Privlači te energije u skladu sa svojom Evolucijom i Karmama. Međutim, kod onih ljudi kojima još uvijek nedostaje Evolucija i koji imaju Intenzivne Karme, te Energije uzrokuju snažne reakcije.
U ovom trenutku, vaš planet proživljava taj Kaos. Kozmičke Energije kod Ljudskih Bića kojima nedostaje Evolucija i koja imaju intenzivnu karmu uzrokuju doživljaj unutarnjeg nemira. Razlog za to je što Karme Ljudskog Bića teže Izići Van utječući na Svjest iznutra, u kojem trenutku to Ljudsko Biće izlaže svoju Evoluciju i Svijest svom mediju.
Putem tog stresa, osoba postiže napredak u Svijesti osjećajući unutarnji nemir. (Ljudsko Biće Privlači Kozmičke Energije Razmjerno Karmama kojima raspolaže.) Međutim, ako Biće posegne za Cigaretom da bi se u tom trenutku opustilo, odmah pada u Frekvenciju 3. Dimenzije Svijeta i nikada ne može učiniti nikakav Napredak u Svijesti.
Na vašem su planetu, cigarete, alkohol i svi intoksikanti Životna Bova za ona Ljudska Bića koja su u Zemaljskoj Svijesti i koja traže Utjehu. Međutim, postoji Nešto što ona ne znaju. Ta situacija koju ona žele nikada ih ne može izvući iz svjetla Svijesti u kojoj su. I ona će dovršiti svoje programe putem “Plaćanja Tijelom” i proživjet će svoje Evolucije i Karme još snažnije u svojim drugim životima.
S obzirom da je sada Pitanje o kojem je Riječ Spas Čovječanstva, Kozmos pokušava Ukinuti program Pušenja s Čitavog vašeg Planeta. Da tako želi, Kozmos u trenu može učiniti Nedjelotvornima sve Tvrtke koje proizvode Cigarete i alkohol.
Međutim, s obzirom da bi to bilo uplitanje u Evoluciju Čovječanstva, takav program nikada ne može biti stavljen u djelovanje. Ovo je Završno Doba Doba Snažnih Ljudskih Bića. I Ljudsko je Biće obavezno dovršiti svoj program svojom Vlastitom Snagom i Voljom.
Uz to, za Dobrobit Čovječanstva, željeli bismo također spomenuti Faktor kojeg Ljudsko Biće Svijeta još nije svjesno. U slučaju da Čovječanstvo, koje živi život na platformi ispita sve do 23. stoljeća, može do danas njemu dane savjete u Svoijm životima ozbiljno staviti u Primjenu, ono će Lako Prigrliti sutrašnjice. Program Spasa je program koji stupa u djelovanje prijelazom Bića iz ALFA Poveznice Srca na BETA Liniju Uma. To je (Spas Ljudskog Bića.)
Iako su Radna pravila koja izvršavaju sva Bića koja služe izravno na putu Cjelokupnog Znanja koje je Kozmos dao, to jest (KNJIGA ZNANJA) BETA Linija, sve dok ona ne mogu prevladati Moć Pušenja, na Beta Liniju se Registriraju samo njihova Služenja. Međutim, njihove Svijesti ostaju Zaključane u ALFA (Korisno je Čovječanstvu to znati.)
Kozmos nikome ne nalaže nikakvu Prisilu. Kozmos samo potpuno Jasno prenosi Univerzumske Programe Prijateljima na Čitavom Svijetu i ostavlja ih njihovim Vlastitim Esencijama i Svijestima.
Kozmičke su Energije Evolucijski Ključevi Karmi. Svi primaju te Energije usporedo sa svojim Svijestima i reflektiraju ih na međusobne Koordinate iz bliskog plana da bi se omogućilo testiranje Ljudskih Bića Ljudskim Bićima.
Na taj način Kozmos Skenira Ljudska Bića na Čitavom vašem Planetu i Registrira Stupnjeve Evolucije i Svijesti jednog po jednog. Sve je to što se čini za Čovjeka i ulaganje je za sutrašnjice.
To je Predstavljeno za Znanje vama.
UZVIŠENI MEHANIZAM