Knjiga Znanja

Što je Knjiga Znanja?

Knjiga Znanja je knjiga darovana čovječanstvu da bi mu pomogla u evoluciji.

Sve što je stvoreno, bilo živo ili ne, mijenja se i razvija, i nikada ne može ostati isto. Sve što postoji, kreće u evoluciju i tu je radi razvoja, kojem nema kraja. Utjelovili  smo se na Zemlji koja za sve nas predstavlja školu, u kojoj smo izloženi mnogim izazovima i gdje prolazimo najrazličitije ispite. Usvajanjem znanja iz brojnih lekcija, mijenjamo svoju spoznaju i tako širimo svoju svijest. Trenutak u kojem živimo osobit je, jer se upravo sada, od Ljudskog Bića, od svakog od nas ponaosob, kao i planetarno, od cijelog čovječanstva očekuje da prijeđemo iz zemaljske u univerzumsku, odnosno kozmičku svijest.

To znači da najprije moramo ostvariti ispunjenje energijama zemaljske to jest religijske dimenzije (Alfa), pa onda otvoriti svoj um za nove informacije koje nam dolaze iz jedne nove, dosad nepoznate – univerzumske dimenzije (Omega).

Taj se skok koji naša svijest treba moći izvesti naziva Uskrsnuće. Da bismo to mogli učiniti, dana nam je Knjiga Znanja koja nam prenosi i znanje i energiju neophodne za nastavak evolucije.

 

 

Kako je Knjiga Znanja stigla na naš Planet?

Na naš je planet Knjiga Znanja stigla kroz izravni kanal Gospoda – kanal Alfa.

S obzirom da se sada ovaj kanal nalazi iznad Istanbula u Turskoj, zapisala ju je gospođa Vedia Bülent Çorak, Mevlanakoja živi u Istanbulu.

Prva poruka je stigla 1.11.1981., a cijela Knjiga je dovršena nakon 12 godina, u obliku 55 svezaka i 7 dodataka. Dozvola za objavljivanje dana je 1993 godine.

Izdavačko pravo Knjige Znanja pripada «UDRUZI UNIVERZUMSKOG UJEDINJENJA SVJETSKE BRATSKE ZAJEDNICE»  i «MEVLANA VRHOVNOJ FONDACIJI» čiji je centar u Istanbulu.

 

 

Po čemu je Knjiga Znanja osobita?

Mnoga obilježja Knjige Znanja danas se mogu činiti nevjerojatnima ..

Knjiga Znanja je diktirana SVJETLOST-FOTON-CIKLON tehnikom, koja je znanosti današnjih dana još nepoznata. Ovom tehnikom, energija vremena se unosi na frekvencije svih slova. Zato se frekvencija Knjige, se nikada ne mijenja pri prevođenju na druge jezike.

Energija vremena se neprekidno odražava na značenje njenoga teksta. Tako, ono što saznajemo čitajući Knjigu Znanja danas i kasnije, za 13 ili 130 godina, neće biti isto.

Knjiga Znanja prilagođava svoje informacije u skladu s energijom konkretnog vremenskog trenutka u kojem je čitana i zato se smatra živom .

Knjiga Znanja

  • svojom izuzetno visokom frekvencijom pročišćava i ojačava naše fizičko i sva ostala naša tijela
  • ima moć neutralizirati negativnosti u našoj neposrednoj blizini
  • može mijenjati našu gensku strukturu
  • vremenom nas čini pozitivnijima
  • drastično ubrzava našu evoluciju
  • navikava nas na energije viših dimenzija, postupno, bez neugodnih posljedica
  • daje odgovore na sva naša pitanja u skladu s našom razinom svijesti
  • onoga tko ju čita najprije upoznaje, a zatim testira, usmjerava i nadgleda.