Čitanje Knjige Znanja

Čitanje

Program čitanja je individualan program u kojem svatko može sudjelovati, bez obzira je li uključen u i neki drugi program ili ne.

To je godišnji program koji traje 6 x 62 dana i podrazumijeva svakodnevno čitanje po jednog sveska Knjige koje treba dovršiti unutar 24 sata, čita se čitav svezak u cjelosti, bez prekidanja, bez preskakanja svezaka, redom. Tako izvedeno čitanje smatra uspješno izvedenim programom čitanja za tu godinu. Pogram čitanja za one koji započinju čitati po prvi put započinje Univerzumskom novom godinom, odnosno 19. veljače, čitanjem prvog sveska. Svi koji tako započnu i izvedu program za tu godinu u cjelosti nastavlju čitati dalje, neprekidno prema priloženim tablicama i sve dok ga izvode na zadani način prate redoslijed čitanja za odgovarajuću godinu..

Ako se ipak, zbog više sile neki svezak preskoči, ne vraća se na njega i čitanje se nadoknađuje, nego nastavlja  sljedećeg dana čitamo sljedeći po redu … i tako sve do 18. veljače sljedeće godine, jer svi koji program prekinu ili ne izvedu kako treba, sljedeće godine čitaju kao početnici, po rasporedu za one koji se uključuju po prvi put, to jest 19. veljače počinju opet os S1. Po kojem ćemo rasporedu čitati ovisi o tome kada smo se u njega uključili i jesmo li ga dosad izveli u potpunosti.

Druženje s Knjigom na takav način ojačava našu auru i pomaže nam kozmičke struje kojima smo izloženi da bi se naš razvoj ubrzao, podnijeti lako i bez manje ugodnih posljedica. Na taj se način stvara i sinergija, pa uz to što pomažemo sebi, pomažemo i Zemlji stvarajući zašitnu auru oko Planeta.

 ——————————————————–